Matchbiljetter

AS Roma är en framgångsrik fotbollsklubb från Rom med en lång och händelserik historia. Roma är i Serie A och tillhör lagen som är i toppen. Detta beror främst på ligasegern som skedde under 2001. De allra kändaste profilerna i Roma är bland annat Daniele De Rossi och Francesco. Vill du se en match där Roma spelar? Nedan förklaras det hur du går tillväga samt vilka priser som gäller.

Du kan antingen välja om du enbart vill köpa självaste biljetten eller köpa ett helt resepaket. Ett resepaket innebär att biljett, boende och flyg inkluderas i priset. Detta är perfekt för den som vill ha det så smidigt som möjligt och som inte lägger så stor vikt i den extra kostnaden. Roma spelar ett flertal hemmamatcher, vilket innebär att du inte bara får njuta av en spännande fotbollsmatch, utan också av Italien och huvudstaden Rom. Detta är såklart inget tråkigt resmål och speciellt på våren är det en härlig tid att besöka Rom. Som du säkert vet finns det en hel del historiska platser och miljöer som du bara måste besöka när du ska till Rom, exempelvis Colosseum, Pantheon, Piazza Navona, Palatinen och Piazza Venezia.

Var kan man köpa matchbiljetter?

Det finns flera sajter som erbjuder biljetter till Romas matcher. Du hittar priser mellan cirka 500 kronor – 1 500 kronor. Priset varierar beroende på vilket motståndarlag det är som Roma ska möta. Hemmamatcherna spelas i stadion Olimpico, som är en idrottsarena. Det finns plats för totalt 72 708 åskådare vid en fotbollsmatch på gräs. Olimpico öppnade 1937 och har sedan dess erbjudit invånarna ett flertal aktiviteter, både idrotts- och sportevenemang men också konserter och musikaliska arrangemang.

Just nu spelar Roma i Champions League 2018 och ser ut att ha goda chanser i ligan. Vill du köpa biljetter kan du gå in på viagogo.se och välja önskad match, sedan klickar du dig vidare för att se vilka alternativ som finns tillgängliga när det gäller plats och pris. Matchbiljetterna har stor efterfrågan, så har du möjlighet att köpa dem i förväg är detta att rekommendera för att garantera att du ska få en biljett. Biljettpriserna varierar beroende på aktör men vanligtvis brukar de ligga på mellan 500 kronor till 1 500 kronor. I samband med att du köper matchbiljetterna kan du även välja vilken sektion i arenan som du vill ha din plats.